Ontzorgen

De aanschaf en implementatie van minicontainers en/of ondergrondse (pers)containers binnen een gemeente zijn intensieve en complexe projecten. Voor gemeenten is dit geen dagelijkse aangelegenheid maar voor ons is dit gesneden koek en iets waar wij ons iedere dag mee bezig houden. Ons streven hierin is om gemeenten zoveel mogelijk te ontzorgen in deze projecten. Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden:

Communicatie

Mailing

Bij de introductie van een project is goede communicatie richting inwoners/burgers essentieel. Veelal begint dit met het versturen een informatie of enquête mailing aan de burgers. Aan de hand van enkele voorbeelden/concepten wordt gezamenlijk met de opdrachtgever de tekst van de mailing bepaald. De opdrachtgever levert briefpapier en enveloppen en wij drukken, verpakken en bezorgen de brieven.

Callcenter

Om alle reacties en vragen in goede banen te leiden en overbelasting van het gemeentelijk telefoonnummer te voorkomen, beschikken wij over een eigen callcenter en servicedesk. Het (gratis) telefoonnummer staat in de brief. Het wordt bemand door vriendelijke en ervaren personen die de inwoners kunnen informeren over alle ins en outs van het project. Zij beschikken hiertoe o.a. over FAQ-lijsten.

Website

Om alle reacties en vragen in goede banen te leiden en overbelasting van het gemeentelijk telefoonnummer te voorkomen, beschikken wij over een eigen callcenter en servicedesk. Het (gratis) telefoonnummer staat in de brief. Het wordt bemand door vriendelijke en ervaren personen die de inwoners kunnen informeren over alle ins en outs van het project. Zij beschikken hiertoe o.a. over FAQ-lijsten.

Veldwerkzaamheden

Minicontainers

Voor de uitvoering van het project beschikken wij over een eigen ploeg van medewerkers die allen VCA-geschoold zijn. Zij beschikken over modern materieel en veiligheidsmiddelen en kunnen uit SROI-oogpunt aangevuld worden met mensen uit de regio. Zij dragen zorg voor o.a. het uitzetten en innemen van minicontainers, het aanbrengen van een barcodesticker en het monteren en koppelen van een identificatiechip in de minicontainer. Dit laatste is dan realtime/online voor de opdrachtgever te volgen. Ook bestaat de mogelijkheid om vooraf de koppeling al tot stand te brengen. Nadat alle veldwerkzaamheden zijn uitgevoerd genereert het Container Management Systeem (CMS) voor de gemeente een correct en actueel container en adressen bestand.

De oude containers uit het project worden door ons gedemonteerd, gestapeld en afgevoerd voor export (2e leven) of recycling.

Rebranding

Ook voor de uitvoering van een naams- of logowijziging bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen zo’n project kunnen wij voor u de complete communicatie naar uw klanten verzorgen en producten bij uw klanten voorzien van de juiste logo’s en stickers. Door het inzetten van voldoende teams kan de uitrol relatief snel verlopen. Tijdens deze activiteiten kunnen wij ook een inspectie op de aanwezige producten en kleine reparaties uitvoeren, de aantallen controleren en deze bevindingen digitaal terugkoppelen aan de opdrachtgever.

Ondergronds

Ook hier ontzorgen wij de gemeenten en regelen wij alle werkzaamheden vanaf de Klic-melding tot en met de oplevering en in gebruik stelling. Voor de realisatie van ondergrondse projecten beschikken wij over eigen ervaren VCA-gecertificeerde medewerkers en modern materieel. Met de ondersteuning van ons backoffice realiseren zij o.a. veiligheidsmaatregelen (afzettingen, bebording etc), proefsleuven, graafwerkzaamheden, plaatsing en levering van betonputten en binnencontainers, straatwerk rondom de ondergrondse voorziening en montage van toegangscontrole en volmeldsystemen.

Huur (koop) en Lease mogelijkheden

Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om minicontainers en/of ondergrondse (pers)containers bij ons te huren of onder te brengen in een huurkoop of leaseconstructie. Ook service en onderhoud kunnen hierin worden ondergebracht. We spreken dan van Full service overeenkomsten (SLA’s) waarbij de klant geen omkijken meer heeft naar het probleemloos functioneren van de containers. Alle kosten zijn dan gedurende de contractperiode gedekt.